Η 4αδα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Χίου
12 Ιουνίου 2019
Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στην Μαιευτική στη Σάμο
13 Ιουνίου 2019

Υπέροχα αυτοκίνητα άλλων δεκαετιών στο «Tour de Samos»

Μοιράσου το άρθρο:

Τα πιο όμορφα κλασσικά αυτοκίνητα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σάμου το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία “Tour de Samos II”.Είναι ένας αγώνας φιλικού χαρακτήρα, ακρίβειας και όχι ταχύτητας, που θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη (Σάββατο και Κυριακή, με διαφορετικές διαδρομές) σε δρόμους κανονικής κυκλοφορίας, με πλήρη τήρηση του ΚΟΚ και χωρίς να χρειαστεί να ληφθούν ειδικά μέτρα για την κίνηση των υπολοίπων οχημάτων.
Δεκάδες υπέροχα αυτοκίνητα άλλων δεκαετιών θα καλύψουν περίπου 200 χιλιόμετρα με 8 regularity ειδικές διαδρομές και θα περάσουν μπροστά από τα περισσότερα σημεία ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της Σάμου, καθώς και από πανέμορφα παραθαλάσσια και ορεινά τοπία του νησιού.

Μετά τον απαραίτητο τεχνικό και διοικητικό έλεγχο και την παραλαβή του συνοδευτικού υλικού (Παρασκευή 14 Ιουνίου 18:00 έως 21:00), τα οχήματα θα παραμείνουν παρατεταγμένα στο χώρο του λιμένα ώστε να τα απολαύσουν από κοντά οι επισκέπτες και οι κάτοικοι. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 11:00, στο Νέο Λιμάνι Καρλοβάσου. Η διαδρομή της πρώτης αυτής ημέρας είναι: Μαραθόκαμπος, Όρμος, Κουμέικα, Πλατανος, Αγιοι Θεόδωροι, Μαραθοκαμπος, Ισωματα, Λιμνιώνας Δρακαίοι (Ανασυγκρότηση), Επανεκκίνηση 1ου Οχήματος 15:00, Διαδρομή: λιμνιωνας Ισιωματα, Ορμος, Λεκα, Λιμάνι Καρλόβασι (Τερματισμός τελευταίου οχήματος 16:30 σύνολο 114,88 χιλιόμετρα).

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, η εκκίνηση θα δοθεί και πάλι στο Καρλόβασι και πάλι στις 11:00και στη συνέχεια η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Βαθύ, Μυτιλινιοί, Χώρα, Μαυρατζαίοι Μονή Τιμίου Σταυρού (Ανασυγκρότηση), Επανεκκίνηση 1ουΟχήματος 14:00 Διαδρομή: Κουμαδαραίοι, Πύργος, Σπαθαραίοι, Παγώνδας, Πυθαγόρειο (Τερματισμός τελευταίου οχήματος 16:01 σύνολο 94,76 χιλιόμετρα).

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Κορίνθου και τη TRISKELION, υπό την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και διεξάγεται σύμφωνα με τον Διεθνή Αγωνιστικό Κώδικα της FIAκαι τον ΕΑΚ Ιστορικών Αυτοκινήτων, με πλήρη τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Σάμου υποστηρίζει το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos» και συνεισφέρει στον αγώνα των οδηγών που θα διατρέξουν όλο το νησί . 

Μοιράσου το άρθρο: