Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Σάμου
15 Απριλίου 2019
Παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού αλλά και τους υποψήφιους από τη Σάμο
15 Απριλίου 2019

Υποδέχεται ο Δήμος τους πρώτους Ολλανδούς επισκέπτες

Μοιράσου το άρθρο:

Το  πρώτο CHARTER της εταιρείας «CORENDON AIRLINES» που θα αφιχθεί στη Σάμο στις 10.30π.μ., την Τετάρτη 17 Απριλίου μεταφέροντας τους πρώτους Ολλανδούς επισκέπτες στο νησί μας θα υποδεχθεί ο Δήμος Σάμου και η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου  

“Η Σάμος, όπως έχει αποδείξει, αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για τις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποτυπώνεται στην συνεχή άνοδο της επισκεψιμότητας των ευρωπαίων στο νησί.

Η συνεχής προσπάθεια του Δήμου Σάμου, με τη συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με διοργάνωση εκδηλώσεων ειδικής προβολής του τόπου ως τουριστικό προορισμό, έχει ως στόχο την προώθηση του νησιού στηριζόμενος στο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας που διαθέτει το νησί.  

Η υποδοχή των πρώτων οργανωμένων ολλανδών επισκεπτών περιλαμβάνει μία μικρή παρουσίαση της Σάμου και των τοπικών της προϊόντων.

Για την σημαντική προσφορά τους στην διοργάνωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, τα Θερμοκήπια Μανόλη και Νίκου Γαρουφαλή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Σάμου «Ωκυρρόη η Σαμία» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Σάμου. 

Μοιράσου το άρθρο: