Ζητά να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο
12 Ιουνίου 2019
Βρίσα 12 Ιουνίου 2017-12 Ιουνίου 2019: Δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό
12 Ιουνίου 2019

Ζητούν άμεσα απαντήσεις για το κολυμβητήριο Καρλοβάσου

Μοιράσου το άρθρο:

Με ανοιχτή επιστολή προς τον Βουλευτή Σάμου την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου τον Δήμο Σάμου της Τεχνικές υπηρεσίες δήμου Σάμου και την Δημοτική ενότητα Καρλοβάσιου ο ναυταθλητικός όμιλος Καρλοβάσου αναφέρει την κατάσταση του κολυμβητηρίου στο Καρλόβασι μετά από χειμωνιάτικα εγκαίνια.

Αναλυτικά αναφέρουν :

“Από την πρώτη κιόλας ημέρα που γνωστοποιήθηκε η κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή μας από το πρόγραμμα του 2004 μέχρι και σήμερα , παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του , παρότι όπως φανταζόμαστε θα συμφωνείτε ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ χρόνου κατασκευής

Δεν θα εξετάσουμε τους λόγους , αλλά φτάσαμε αισίως στο 2018 – 19 όπου από πλευράς του Δήμου έγιναν κάποιες ενέργειες ως προς την ολοκλήρωση του , κάτι το οποίο μας έδωσε ελπίδες για την αθλητική ανάταση της κοινωνίας μας . Ο όμιλος μας από την πρώτη κιόλας στιγμή δήλωσε αρωγός στην όποια προσπάθεια λειτουργίας του , γνωρίζοντας και κατανοώντας το μεγάλο κόστος λειτουργικών . Είμαστε βέβαιοι ακόμη και σήμερα ότι υπάρχουν τρόποι να ξεκινήσει αρκεί βέβαια να υπάρξει η πολιτική βούληση .

Φτάσαμε στα χειμωνιάτικα εγκαίνια στα οποία παρευρέθησαν οι στρατιωτικές , πολιτικές και θρησκευτικές αρχές του τόπου μας , αλλά έλειπε η κοινωνία μας ……

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου έχουν σταματήσει να δουλεύουν τα μηχανήματα , το νερό είναι πράσινο σαν βάλτος , ο χώρος εγκαταλελειμμένος και ουδείς αρμόδιοςδεν ασχολείται . Και ο κοσμάκης πληρώνει και να ήταν το μόνο….

Στο δια ταύτα .

Κύριοι

1 . Απαιτούμε σαν φορολογούμενοι πολίτες ,αλλά και σαν αθλητικός φορέας να ενημερωθούμε άμεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εγγράφως , για την κατάσταση του έργου .

2 . Γιατί από την στιγμή που γέμισε η δεξαμενή και πέρασαν τα εγκαίνια , σταμάτησαν να δουλεύουν τα μηχανήματα καθαρισμού με αποτέλεσμα να θυμίζει βάλτο .

3 . Γιατί και που κωλυσιεργεί η ολοκληρωτική και όχι μερική παράδοση του έργου από τον εργολάβο στον δήμο .

4 . Ποιος θα αναλάβει – πληρώσει τις ζημίες που θα υποστούν τα μηχανήματα για να καθαρίσουν  αυτό το χάλι του νερού που εσείς δημιουργήσατε .

5 . Υπάρχει κάποιος αρμόδιος και ποιος είναι αυτός που θα μας πει αν αυτό το έργο έχει μέλλον στην Σάμο ή όχι , διότι σε άλλα μέρη , του ιδίου πακέτου (2004) λειτουργούν εδώ και χρόνια .

 

Τέλος , τόσο ο όμιλος μας όσο και η κοινωνία μας περιμένει με ενδιαφέρον την απάντηση σε όλα τα παραπάνω ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι άμεση όπως προβλέπεται και δεν θα μπει στον αστερισμό των εκλογών όπου κανείς δεν είναι καθόλα αρμόδιος “.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: