Επανέρχεται με νέα επιστολή για το μεταναστευτικό ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος
11 Αυγούστου 2019
Ανέλαβε νέος πρόεδρος στον σύλλογο Εστίασης
13 Αυγούστου 2019

Τους απένειμε τα βραβεία ποιότητας για τα ξενοδοχεία τους το Apollo

dav

Μοιράσου το άρθρο:

 Oι μεγάλες κλιματικές αλλαγές που έφεραν υψηλές θερμοκρασίες στις χώρες της Σκανδιναβίας  από όπου  προέρχονται οι πιο πιστοί πελέτες της Σάμου αλλά και η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος  που κυρίως εναντιώνεται στη χρήση του αεροπλάνου ως μεταφορικού μέσου είναι κάποιοι από τους σοβαρότερους λόγους που  ο Tour Operator Apollo  κατέγραψε  ως την αιτία για την μείωση του τουριστικού προιόντος.

dig

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά  με σκοπό την ενημέρωση  για το τουριστικό ρεύμα από την Σκανδιναβία αλλά και την  απονομή βραβείων ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες της Σάμου , η  εμπορική διευθύντρια του Apollo, κα Νίνα Χόρνεβαλ, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών,  παρουσίασαν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Apollo στη χώρα μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου ενώ  τον εναρκτήριο χαιρετισμό στην τελετή έκανε  ο ιδιοκτήτης του Rhenia Tours, συνεργάτης του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρης Κασμιρλής.

Η κα Χόρνεβαλ και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στους λόγους που ενώ η Σκανδιναβία είναι μια αγορά 25 εκ. ανθρώπων είναι σημαντική γιατί οι Σκανδιναβοί διαθέτουν την κουλτούρα των διακοπών ακόμη και τρεις η τέσσερις φορές το χρόνο.

Επίσης αναφέρθηκε στους λόγους   που οδήγησαν στην μείωση του τουριστικού ρεύματος,  εκτός από τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις χώρες της Σκανδιναβίας λόγω των οποίων δεν μετακινήθηκαν σε άλλους προορισμούς  αλλά και στις  πτωχεύσεις 6 αεροπορικών εταιριών  όπως της GERMANIA.

H κ. Χόρνεβαλ  εστίασε επίσης στα νέα δεδομένα των απαιτήσεων των πελατών που απαιτεί από τους ξενοδόχους να διαθέτουν συνεχώς νέες  υπηρεσίες στα καταλύματά τους.

Το σημαντικό και ευχάριστο που αφορά στο νησί μας, όπως είπε η εμπορική διευθύντρια του APOLLO  είναι ότι η Σάμος βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, από τις περιοχές που προτείνονται για επίσκεψη από τους ίδιους τους πελάτες, ξεπερνώντας άλλους γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφερθεί, είπε,  ότι αναμένονται το 2020 στη Σάμο πάνω από 15.000 επισκέπτες από τον μεγάλο αυτό tour operator Στη συνέχεια της βραδιάς δόθηκαν τα βραβεία στους ξενοδόχους του νησιού, τα οποία οι ίδιοι οι πελάτες, με τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους επιβραβεύουν κάθε χρόνο. Τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες 2+, 3, 3+ και 4.

dig

Συγκεκριμένα στην κατηγορία  2:

το χάλκινο έλαβαν  το  Aeolis Hotel  και το katerina Hotel,  το αργυρό το  Hotell Angela Beach  και το χρυσό το Polyxeni Hotel .

Στην κατηγορία  3:

το χάλκινο πήρε το Anthemis Hotel , το αργυρό το Agrilionas  και το χρυσό το Olympia Village.

Στην κατηγορία 3 plus:

το χάλκινο έλαβε  το ξενοδοχείο   Glicorisa,το αργυρό  το Kouros  και το χρυσό τοArchangelos Village .

Τέλος  στην κατηγορία 4:

το αργυρό δόθηκε στο ξενοδοχείο Samaina Inn και το χρυσό στο Arion Hotel.

Μοιράσου το άρθρο: