Καλούν σε μαζική συμμετοχή όλους τους πολίτες
20 Ιανουαρίου 2020
Πέρασε στην νέα ψηφιακή εποχή ο δήμος Ανατολικής Σάμου
20 Ιανουαρίου 2020

Βροντοφώναξαν όχι στις νέες βάσεις στη χώρα μας

Μοιράσου το άρθρο:

Κινητοποίηση για την ενημέρωση του λαού σχετικά με τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις βάσεις στη χώρα μας πραγματοποίησε την Πέμπτη η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Έγινε συγκέντρωση μπροστά στον Ναυτικό Σταθμό Σάμου και στη συνέχεια πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης Σάμου, που κατέληξε στη κεντρική πλατεία της πόλης. Εκεί, χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Εργατικού κέντρου Σάμου ο Μάριος Βαλωμένος μέλος της διοίκησης και μίλησε ο Τίμος Χατζηλαγός μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης.

“Από τους ομιλητές καταγγέλθηκε η επιχειρούμενη ακόμη μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό άρμα που βάζει σε κίνδυνο την ειρήνη στη περιοχή και καθιστά την Ελλάδα στόχο αντιποίνων από άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν : « Οι Βάσεις είναι πολέμου εργαλεία – Εμείς δεν υπογράφουμε τη νέα συμφωνία» και μετέδωσαν το μήνυμα που αναγράφονταν σε ένα από τα πανό της κινητοποίησης: «Να μη χύσουν το αίμα τους , ο λαός και η νεολαία για τα συμφέροντα των μονοπωλίων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: