Μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας (video)
14 Φεβρουαρίου 2020
Συζήτηση πολιτικών αρχηγών για τα εργασιακά στη Βουλή (live)
14 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομική επιχείρηση ταυτοποίησης στο κέντρο της Αθήνας (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Επιχείρηση ταυτοποίησης  στην οδό  Μενάνδρου  μετα τα φονικά επεισόδιά που διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι  μεταξύ αλλοδαπών.

Οι αστυνομικοί προχωρούν  σε προσαγωγές αλλοδαπών  προκειμένου να  εξακριβωθεί η ταυτότητα τους από την αρμόδια Διεύθυνση της Αστυνομίας. Από το πρωί στην oδό Μενάνδρου υπήρχε αυξημένη αστυνομική παρουσία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τα χθεσινά επεισόδια  στη οδό Μενάνδρου  ο  γ.γ.  της Ένωσης Αστυνομικών Δυτ. Αττικής, , Σπήλιος Κρικέτος ,ανέφερε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είχε «γκετοποιηθεί» και πως οι μετανάστες είναι ελεύθεροι ενώ πρέπει να απελαθούν. Υποστήριξε  επίσης ότι υπάρχει ατιμωρησία γιατί πωλούν παράνομα πράγματα, διαπράττουν  κλοπές, συλλαμβάνονται και την επόμενη ημέρα είναι και πάλι ελεύθεροι.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί λύση, είπε ο κ. Κρικέτος. Ταχθηκε υπέρ της αλλαγής του  νόμου γιατί διαφορετικά, υποστήριξε,  δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. «Καμία αστυνομία στον κόσμο δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν τα ίδια άτομα συλλαμβάνονται για κλοπές και την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι», είπε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ : Ηλίας Κούκος

www.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: