Κ. Μητσοτάκης: Οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στον λαϊκισμό και ψήφισαν με την λογική
21 Ιουλίου 2019
K. Μητσοτάκης: Ώρα να κάνουμε πραγματικότητα την αυτοδύναμη Ελλάδα του 21ου αιώνα (live)
22 Ιουλίου 2019

«Αυλαία» των προγραμματικών δηλώσεων με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή τα μεσάνυχτα

Μοιράσου το άρθρο:

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα συνεχίζεται σήμερα για τρίτη και τελευταία ημέρα από τις 9.30 το πρωί στη Βουλή η συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας προς τη χώρα μας και να μετατραπεί η Ελλάδα σε ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, θέτει ως έναν από τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης ο

Από το βήμα της Βουλής οι Υπουργοί εξειδίκευσαν τις προτεραιότητες κατά τομέα ευθύνης τους.

Ειδικότερα :

Στην υγεία, αλλάζει άρδην η πρόληψη με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους, εξήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται και θα παραπέμπονται σε κρατικές και ιδιωτικές δομές, είπε ο υπουργός Υγείας,  σημειώνοντας οτι τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες αυτού του προγράμματος, που θα χρηματοδοτηθεί κυρίως από τον ΕΟΠΥΥ.

Αλλαγές στον εκλογικό νόμο, παροχή ψήφου στους Έλληνες τους εξωτερικού, μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στην Αυτοδιοίκηση, αντιμετώπιση της πολυνομίας και παρεμβάσεις για τον ΧΥΤΑ Φυλής, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Η Ελλάδα δεν πάσχει σήμερα από καταπάτηση δικαιωμάτων, υποφέρει από ασφάλεια και εκεί θα επικεντρωθούμε, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σχετικά με τις Φυλακές Κορυδαλλού, σημείωσε ότι μεταφέρονται εκτός αστικού ιστού αλλά εντός Αττικής, κοντά σε μεγάλο οδικό άξονα.

Σύγχρονο ασφαλιστικό σύστημα, ενίσχυση των κοινωνικών επιδομάτων, ψηφιακή σύνταξη, ηλεκτρονικό συνδικαλιστικό Μητρώο και ηλεκτρονική ψηφοφορία στις διαδικασίες για τις απεργίες, προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας, τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης και διαβεβαίωσε οτι οι συνταξιούχοι δεν θα χάσουν ούτε ένα ευρώ.

Πήγή: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: