Γέμισε αερόστατα το Δημαρχείο της Θερμής
25 Μαρτίου 2019
Μια καταπληκτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου για την 25η Μαρτίου – πάνω από 100 χορευτές στη σκηνή
25 Μαρτίου 2019

25η Μαρτίου στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Mε σύμμαχο τον καλό καιρό πλημμύρισε από κόσμο η προκυμαία Μυτιλήνης για να παρακολουθήσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας ό οποίος στο μήνυμα της ημέρας τόνισε ότι   «Γιορτάσαμε μια επέτειο που έχει βαθύ νόημα : είναι η μνήμη απέναντι στη λήθη . Η ελευθερία, η ισότητα,  η εθνική απελευθέρωση και η μάχη πάντα που δίνεται για αυτά τα δικαιώματα έχει ιδιαίτερη σημασία και μας καθοδηγούν. Οι  ένοπλες δυνάμεις , ο ελληνικός λαός οι ακρίτες μας , οι νησιώτες μας στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, στηρίζουν αυτά τα ιδανικά που  μας καθοδηγούν»

Παρόν  όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια και ο αιωνόβιος πλέον Αντώνης Αλεξανδρής κρατώντας το λάβαρο του σωματείου αναπήρων πολέμου , έχοντας πολεμήσει και τραυματιστεί στο αλβανικό μέτωπο.

Όταν ξεκίνησε η στρατιωτική παρέλαση ομάδα ατόμων ξεδίπλωσε μια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας , τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», το οποίο έψαλε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της παρέλασης και η μπάντα του στρατού όπως κάνει εδώ και χρόνια.

 

                                            

Μοιράσου το άρθρο: