Αγιασμός εκλογικού κέντρου Μ. Μαμάκου
10 Μαΐου 2019
Ανάσα για αγρότη δανειολήπτη στη Λέσβο- Ειρηνοδικείο διέγραψε χρέος 110.000 ευρώ
10 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του Ορέστη – Η αλληλεγγύη νίκησε και πάλι

Μοιράσου το άρθρο:

Η αλληλεγγύη νίκησε και αυτή τη φορά στο νησί της Λέσβου και μετά τη δημοσιοποίησης της ανάγκης να χειρουργηθεί , ένα παιδί από τη Μυτιλήνη, ο 13χρονος Ορέστης σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ένα κύμα αλληλεγγύης εξαπλώθηκε σε όλο το  νησί . Τα χρήματα που απαιτούνται γι’ αυτή τη φάση νοσηλείας του παιδιού συγκεντρώθηκαν , δε χρειάζεται να στηθούν άλλοι κουμπαράδες , ενώ τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί και κάποιες εκδηλώσεις από φορείς που έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του παιδιού. Τυχόν χρήματα που θα περισσέψουν , όπως μας ενημέρωσε η οικογένεια του παιδιού θα δοθούν σε άλλο παιδί που τα έχει ανάγκη.

Η οικογένεια του Ορέστη απευθύνεται σε όλους εσάς που σπεύσατε να βοηθήσετε σε αυτή της την ανάγκη και σε μήνυμά της αναφέρει:

«Η οικογένεια του Ορέστη θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη της προς όλους εσάς που συνεισφέρατε από το υστέρημα σας στο να γίνει πραγματοποιήσιμη η χειρουργική επέμβαση του μικρού και να παραμείνει η ελπίδα ζωντανή. Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της σημαντικής βοήθειας σας αλλά και της κάλυψης της δαπάνης από το Ταμείο (Μετοχικό Ταμείο Στρατού) κατά 90%, έχει συγκεντρωθεί κατά το πλείστο  το απαραίτητο ποσό. Θα ακολουθήσουν μόνο κάποιες δράσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί, από τα έσοδα των οποίων θα συμπληρωθούν  πλήρως τα έξοδα διαμονής και θεραπείας του μικρού Ορέστη. Προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο ΙΝΙ (International Neuroscience Institute) στο Αννόβερο της Γερμανίας, μετατέθηκε από την προγραμματισμένη 15-05-2019 σε νέα ημερομηνία που θα προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, λόγω καθυστέρησης καταβολής της συμμετοχής του Ταμείου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κα Ειρήνη Λάσκαρη, καθώς και όλους τους υπόλοιπους συλλόγους του νησιού και φυσικά όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε με την αγάπη σας και την στήριξη σας.»

Μοιράσου το άρθρο: