Στις εκδηλώσεις για την Μικρασιατική καταστροφή ο Σ.Κύτελης
15 Σεπτεμβρίου 2019
11ο Διεθνές Τουρνουά Τένις “Mytilene Tournament” JUNIOR U18
15 Σεπτεμβρίου 2019

Και 2ο χρυσό για την κωπηλάτρια του ΝΟΜ Ε. Λεβεντέλλη στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Μοιράσου το άρθρο:

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χθες  στο σκίφ κορασίδων από την Μυτιληνιά αθλήτρια του ΝΟΜ Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη που συμμετέχει  με την εθνική ομάδα, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται  στο Βελιγράδι της Σερβίας, σήμερα κατέκτησε άλλο ένα χρυσό στο Τετραπλό σκιφ κορασίδων με τις  Ευαγγελία Βακοπούλου-Κατερίνα Γκόγκου-Στυλιανή Νατσιούλα.

Εξαιρετικά σημαντική επιτυχία του ναυταθλητισμόυ για τη Λέσβο και για  το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, που μετά από πολλά χρόνια κατακτά και πάλι χρυσά μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, ενώ αθλητές του συμμετέχουν στην εθνική ομάδα.

Η Άννα Ζαχαρίου προπονήτρια και μητέρα της Ελένης Λεβεντέλλη , σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Αιγαίου τόνισε ότι η Ελένη αναπνέει για να κωπηλατεί “30 χρόνια μετά παίρνουμε χρυσό πανελλήνιο στο σκιφ κορασίδων. 11χρονια μετά στέλνουμε αθλητή μας στην εθνική Ομάδα να εκπροσωπήσει το ΝΟΜ. Γυρνάει με 2 χρυσά μετάλλια. Πολύ προπόνηση εδώ και 3 χρόνια που πήρε την πρώτη θέση στο σκιφ ανάπτυξης στις Σέρρες, θυσίασε όλα τα καλοκαίρια, μπάνια διασκέδαση όχι όμως και το διάβασμα. Άριστη μαθήτρια θα φοιτά από φέτος στο 5ο  γενικό λύκειο, με 3 ξένες γλώσσες αγγλικά γαλλικά γερμανικά και πιάνο. Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε εάν υπάρχει πρόγραμμα και θέληση. Σλόγκαν της… κάνε ο τι κάνεις με την ψυχή σου και σωστά. Η Κωπηλασία είναι η ζωή της όλη. Οι πιο μεγάλοι αθλητές την θυμούνται να κοουτσάρει στο Σχοινιά από την Σχαρα του ποδηλάτου πίσω από τον παππού της. Έδινε οδηγίες πότε επαναλαμβάνοντας παραγγέλματα που άκουγε και πότε αυτοσχεδίαζε κατά την κρίση της.  Αναπνέει για να κωπηλατεί”.

 

Μπράβο Ελένη

 

Μοιράσου το άρθρο: