Σε Παράκοιλα και Αγία Παρασκευή ο Γιάννης Μπουρνούς
9 Ιανουαρίου 2020
Επιμένει η Κυβέρνηση για (μικρότερο) ΠΡΟΚΕΚΑ στο Αίπος, δηλώσεις στην ΕΡΑ του αντιδημάρχου Χ. Μπουρνιά
10 Ιανουαρίου 2020

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: “Η Μόρια θα κλείσει οριστικά”

Μοιράσου το άρθρο:

Για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει οριστικά το ΚΥΤ της Μόριας μίλησε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι: «το κέντρο στη Μόρια όμως θα κλείσει, δεν το συζητάμε αυτό. Επομένως δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια ανησυχία στον τοπικό πληθυσμό».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μπορούμε να πούμε δύο ξεκάθαρα πράγματα: Θα προχωρήσουμε το σχέδιό μας, δεν αλλάζει το σχέδιό μας, προχωράει και υλοποιείται. Και επειδή άκουσα να λέγεται ότι θα παραμείνει η Μόρια ανοικτή και θα υπάρξει και ένα δεύτερο κέντρο, σας λέω ότι δεν ισχύει. Δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο κέντρο. Ένα θα είναι το κέντρο. Πάντα υπάρχει μία μεταβατική περίοδος μέχρι να φτάσει σε πλήρη λειτουργία κάθε τι.

Το κέντρο στη Μόρια όμως θα κλείσει, δεν το συζητάμε αυτό. Επομένως δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια ανησυχία στον τοπικό πληθυσμό.

Επίσης, προχωρούμε στην αποσυμφόρηση των νησιών.  Και αυτή θα είναι η τελευταία αποσυμφόρηση, γιατί σκοπός είναι να αποδώσουν τα υπόλοιπα που έχουμε πει. Δηλαδή, οι επιστροφές, η καλύτερη φύλαξη των συνόρων μας ώστε να μην έχουμε ροές και φυσικά με τα κλειστά κέντρα που θα έχουν τη δυναμικότητα που έχουμε πει».

Μοιράσου το άρθρο: