Τα σχολειά του Αιγαίου στη Χίο για το Cineμάθεια 2019, 27-29 Ιουνίου πρόγραμμα
25 Ιουνίου 2019
Στην Πυροσβεστική υπηρεσία Μυτιλήνης ο Δημήτρης Γόμος
25 Ιουνίου 2019

Μπλόκο σε 16 κιλά χασίς στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Νέα επιτυχία της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του λιμεναρχείου Μυτιλήνης με τη συνδρομή του εκπαιδευμένου σκύλου, μπλόκαραν τη διάθεση 16 περίπου κιλών χασίς στο νησί.
Συγκεκριμένα όμως ανακοίνωσε το λιμεναρχείο , στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος συλληφθείς, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν  στο πορτ μπαγκάζ αυτού, δεκαπέντε (15) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες, που είχαν  φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους δεκαπέντε κιλών, επτακοσίων έντεκα γραμμαρίων και ογδόντα εκατοστών του γραμμαρίου (15.711,80 gr).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των επτακοσίων (700€) ευρώ, ένα (01) κινητό τηλέφωνο καθώς και το Ι.Χ.Ε.  όχημα.

Μοιράσου το άρθρο: