Έκτο κρούσμα θετικό στον κορονοϊό στο Πλωμάρι
3 Αυγούστου 2020
Γ. Μπουρνούς: “Να προστατευθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό”
3 Αυγούστου 2020

Στη Λέσβο αύριο ο Πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας

Μοιράσου το άρθρο:

Στη Λέσβο θα μεταβεί αύριο ο Πρωθυπουργός του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Άρμιν Λάσετ, όπου θα συναντηθεί με τους αρμόδιους για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και εκπροσώπους οργανώσεων παροχής βοήθειας «προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για την κατάσταση επιτόπου», όπως είπε, ενώ θα έχει συνάντηση και με αστυνομικούς από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία οι οποίοι υπηρετούν αυτή την εποχή στις δυνάμεις της FRONTEX στην Ελλάδα.

Σήμερα το κ. Λάσετ υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αύριο στη Λέσβο θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Λασέτ, ο οποίος είναι και υποψήφιος για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), συνοδεύεται από τον υπουργό για Παιδιά, Οικογένεια, Πρόσφυγες και Ενσωμάτωση της κυβέρνησής του, Γιοάχιμ Σταμπ, καθώς η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία συμμετέχει ήδη στην υποδοχή από τη Γερμανία ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων οι οποίοι φιλοξενούνται στην Ελλάδα.

Πηγή: ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: