Στις φυλακές της Χίου θα οδηγηθεί ο γυναικοκτόνος της Μυτιλήνης
25 Μαΐου 2019
Επανεκλογή Κ. Βρατσάνου στα Ψαρά
26 Μαΐου 2019

Τραγωδία στην άσφαλτο-3 νέοι νεκροί στην παραλιακή της Παναγιούδας

Μοιράσου το άρθρο:

9:οο

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Μυτιλήνης από τη νέα τραγωδία όπου τρεις νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα από τη σφοδρή σύγκρουση δύο μηχανών μεγάλου κυβισμού. Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος ερευνά η αστυνομία όμως όπως δείχνουν τα στοιχεία και οι τρεις δε φορούσαν κράνος.

Μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με επιβάτη έναν 40χρονο άνδρα από τα Μυστεγνά με κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνη , συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μηχανή επίσης μεγάλου κυβισμου , στην αντίθετη κατεύθυνση , που οδηγούσε ο 29χρνος Ν. Τ  από τα Πάμφιλα με συνεπιβάτιδα την 16χρονη Σ-Γ. Χ από τα Πάμφιλα . Στη συνέχεια η δεύτερη μηχανή έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος για τους τρεις ανθρώπους ήταν ακαριαίος ενώ από το αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο επιβάτες, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο αλλά δεν χρειάστηκαν περεταίρω νοσηλεία.

 

1:30

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 12:15 τα μεσάνυχτα στον παραλιακό δρόμο λίγο πριν το χωριό Παναγιούδα, έξι χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.

Το θανατηφόρο τροχαίο προκλήθηκε από την μετωπική σύγκρουση δύο μηχανών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί είναι δύο νεαροί άνδρες και μία νεαρή γυναίκα και πρόκειται για τους οδηγούς των δύο μηχανών ενώ η νεαρή γυναίκα  επέβαινε στην μία από τις δύο μηχανές.

Μοιράσου το άρθρο: