Καταλήψεις στα δημαρχεία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι
26 Οκτωβρίου 2015
Σε εξέλιξη τα έργα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης-Τέλος χρόνου ξεκινά ο εκσυγχρονισμός της παλιάς πτέρυγας
27 Οκτωβρίου 2015

Ανδρέας Μιχαηλίδης: σπουδαία η συνεισφορά αλληλέγγυων πολιτών, λιμενικού και αστυνομίας στο προσφυγικό

Μοιράσου το άρθρο:

“Πέραν από τις προσπάθειες, τις οποίες καταβάλλει η κυβέρνηση για την ανακούφιση του προβλήματος των προσφύγων και των μεταναστών και τον κεντρικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος συνολικά, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τη σπουδαία συνεισφορά των αλληλέγγυων πολιτών και συλλογικοτήτων της Χίου, στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

“Χωρίς τη δική τους συνεισφορά, καθώς και τις εξαιρετικές προσπάθειες που καταβάλλουν άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού σώματος και της Αστυνομίας, η αντιμετώπιση του προβλήματος θα ήταν ανυπέρβλητη”, συνεχίζει, αποδίδοντας τα εύσημα και στο προσωπικό Λιμενικού Σώματος και Αστυνομίας που πραγματικά δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε καθημερινή βάση,ε δώ και πολύ καιρό.

“Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια περιλαμβάνοντας και το νησί μας στις προτεραιότητες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ήδη η εντατική και μεθοδευμένη πύκνωση των δρομολογίων των πλοίων έχει μειώσει σημαντικά την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας.

Τέλος εκφράζουμε την οδύνη μας για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών και μάλιστα μικρών παιδιών και ελπίζουμε η εκατόμβη αυτή να τελειώσει γρήγορα”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Μοιράσου το άρθρο: