Τη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου, την βλέπουν διεύρυνση ωραρίου στο Εργατικό Κέντρο
8 Αυγούστου 2018
Ο Αρίωνας σε διεθνή τροχιά από την Ευρώπη μέχρι την Κίνα – Απολογισμός του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας
8 Αυγούστου 2018

Δολιοφθορά στο seatrac, στερεί τη θάλασσα στα άτομα με κινητικά προβλήματα

Μοιράσου το άρθρο:

Με μηνύσεις κατά αγνώστων θα προχωρήσει ο Παγχιακός σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία για τις νέες δολιοφθορές που σημειώθηκαν στο μηχανισμό seatrac- για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσα στη θάλασσα- όπου άγνωστοι έκοψαν το καλώδιο ηλεκτροδότησης.
Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον αντιδήμαρχο Χίου αρμόδιο για θέματα καθημερινότητας Γιώργο Καραμανή, η πρόεδρος Σοφία Μιχάλα σημείωσε το πόσο βοήθησε η περσινή χρήση του μηχανήματος, άτομα με κινητικά προβλήματα να χαρούν τη θάλασσα ακόμα και μετά από μία δεκαετία που ήταν καθηλωμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Βέβαιοι πως πρόκειται για δολιοφθορά, τόνισε πως είναι στο Δήμο ο κ. Καραμανής, που στην αρχή τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει με την κλοπή της μπαταρίας του μηχανήματος, στη συνέχεια με την αφαίρεση βιδών και τώρα με την κοπή του καλωδίου.

Από τον Παγχιακό Σύλλογο εξάλλου είναι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν και τυχόν πληροφορίες από παρακείμενες κάμερες καταστημάτων, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.
«Πρόκειται για έλλειψη σεβασμού, παιδείας και πολιτισμού που δεν τιμά το νησί μας», τόνισε επίσης η Πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ.

Μοιράσου το άρθρο: