Κλειστές οι πύλες εισόδου του λιμανιού Μυτιλήνης από μετανάστες-Ζητούν να φύγουν από το νησί
26 Απριλίου 2017
Χίος: Πιο πολλές οι φθορές από τα… κλοπιμαία για 22χρονο διαρρήκτη
27 Απριλίου 2017

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Χίου από την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Μοιράσου το άρθρο:

Σε δωρεά μίας οθόνης παρακολούθησης ασθενών, Procare Monitor B20, στο Γενικό Νοσοκομείο «Σκυλίτσειο» της Χίου, σχεδιασμένης με προηγμένες τεχνολογίες κλινικής μέτρησης για ακριβή και αξιόπιστη παρακολούθηση ασθενών, προχώρησε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, μέσω του συνεργάτη υγείας της, τη WAHA.
Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Νοσοκομείο.

Η Iva Bubalo, συντονίστρια πεδίου της WAHA Χίου και η Barbara Colzi, επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, συναντήθηκαν την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, με την Ελένη Κανταράκη, διευθύντρια του Νοσοκομείου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού.
Η Ύπατη Αρμοστεία επανέλαβε την εκτίμησή της για την πολύτιμη υποστήριξη που παρέχει το νοσοκομείο της Χίου σε ευάλωτους αιτούντες άσυλο που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη στο νησί και την εξαιρετική συνεργασία της με το Νοσοκομείο. Τόσο οι αιτούντες άσυλο όσο και η φιλοξενούσα κοινότητα της Χίου θα επωφεληθούν από τον εξοπλισμό που δωρήθηκε στο Νοσοκομείο, επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Μοιράσου το άρθρο: