Υπέρ της αποσυμφόρησης των νησιών από πρόσφυγες, είναι η Διεθνής Αμνηστεία
31 Ιανουαρίου 2018
Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ: ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή
31 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΜΕ Χίου: “ανεπιθύμητα”τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Μοιράσου το άρθρο:

“Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου έρχονται στη Χίο για να μιλήσουν σε εκδήλωση ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειος με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγόσύνδεσμος της ηγεσίας της οργάνωσης με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου του Πειραιά στις τρεις βασικές υποθέσεις: τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, τη δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου στο Πέραμα και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χίου που χαρακτηρίζει ανεπιθύμητα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στο νησί.
“Οι συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επιχειρούν απόβαση στη Χίο, εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία του εγκλωβισμού των προσφύγων στο νησί και του προβλήματος που αντικειμενικά δημιουργείται, κηρύσσοντας το ρατσιστικό τους μίσος, καθώς και να συστηματοποιήσουν ρατσιστικές επιθέσεις, όπως αυτή που έγινε στον δημοσιογράφο Γ. Στεβή και στον εργαζόμενο στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου Γ. Κουτσοδόντη”.

Η επίσκεψη αυτή είναι πρόκληση για όλο τον δημοκρατικό κόσμο του νησιού που δε θα ανεχτεί να επωαστεί το αυγό του φιδιού στην περιοχή μας.

Η ΕΛΜΕ Χίου υψώνοντας αντιφασιστικό – δημοκρατικό μέτωπο:

  • γυρίζει την πλάτη στους οπαδούς του Χίτλερ και στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
  • χαρακτηρίζει τους Γ. Λαγό και Γ. Επιτήδειο ανεπιθύμητους”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χίου.

Μοιράσου το άρθρο: