Παράταση εγγραφών στα Λύκεια, ταλαιπωρία γονέων με την ηλεκτρονική εγγραφή
31 Μαΐου 2018
Σεμινάριο για την εκπαίδευση κυνηγόσκυλου
31 Μαΐου 2018

Μοιράσου το άρθρο:

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου και ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ., πραγματοποιούν ημερίδα ενημέρωσης στη Χίο με θέμα: «Διατήρηση καλής υγείας και ποιότητας ζωής για τα άτομα με κάκωση/βλάβη νωτιαίου μυελού», το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου, από τις 9.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.
Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Μελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, στο πλαίσιο της διεθνούς μελέτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Μάλιστα άτομα με σχετικές παθήσεις θα εξεταστούν δωρεάν από κλιμάκιο φυσιάτρων την Παρασκευή 8 Ιουνίου, το πρωί, στο ΚΕΦΙΑπ Χίου (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ).
Συγκεκριμένα η ενημέρωση απευθύνεται στα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού, συριγγομυελία, σπονδυλοδεσία, σκλήρυνση κατά πλάκας, παραπληγία – τετραπληγία κ.λπ., στους θεσμικούς φορείς και στους συλλόγους που τους εκπροσωπούν, με στόχο την ενημέρωσή τους και στην παροχή συμβουλευτικών ιατρικών υπηρεσιών της ειδικότητας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης σε όσους το επιθυμούν.
Για το λόγο αυτό κλιμάκιο φυσιάτρων θα εξετάζει ΔΩΡΕΑΝ όσους το επιθυμούν την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο ΚΕΦΙΑπ Χίου (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ..
Οι ενδιαφερόμενοι για εξέταση, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22710 24194 και 22710 20034, για να δηλώσουν συμμετοχή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Ο Σύλλογος προτίθεται να βοηθήσει και στη μετακίνηση όσων δεν έχουν μέσο για τη μεταφορά τους στο ΚΕΦΙΑπ.
Στην εκδήλωση του Σαββάτου (9 Ιουνίου) θα παραβρεθούν και γιατροί που εργάζονται στη Χίο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα άτομα με παραπληγία – τετραπληγία κ.λπ. ενώ θα αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού με την πάροδο των ετών.

Μοιράσου το άρθρο: