Κινητοποίηση κτηνοτρόφων με ζώα και κουδούνες για το ασφαλιστικό
29 Ιανουαρίου 2016
Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού, Ημερίδα από Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου
29 Ιανουαρίου 2016

Παρέμβαση οπαδών Παναθηναϊκού σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης παραλαμβάνει ψήφισμα των οπαδών του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ)

Μοιράσου το άρθρο:

Με διπλή διαμαρτυρία και… πανό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα δάνεια» στο ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο.

Με ομιλητές τρία στελέχη- μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (Μαρίκα Φραγκάκη, Νίκο Σκορίνη) και της Κατερίνας Κνήτου από την ΚΕ, η συζήτηση, το απόγευμα της Τετάρτης 27/1/16, επεκτάθηκε και σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης, με το Ν. Σκορίνη να αναφέρει χαρακτηριστικά «το παλεύουμε».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οπαδοί του Παναθηναϊκού φωνάζοντας συνθήματα έξω από την αίθουσα του ΟΜΗΡΕΙΟΥ διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να κλείσει τη ΘΥΡΑ 13.

Η ένταση αποφεύχθηκε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης βγήκε από την αίθουσα και παρέλαβε ψήφισμα των φίλων του Παναθηναϊκού διαβεβαιώνοντας ότι θα το παραδώσει στον αρμόδιο υπουργό.

Πανό με το σύνθημα «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» σήκωσαν επίσης μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Χίου που διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή της πολιτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το θέμα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκαν την πολιτική της Κυβέρνησης, αναφερόμενα στις πιέσεις των δανειστών αλλά και στη «λεηλασία» των ταμείων τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα όμως μέσα από τις ερωτήσεις έλαβαν το μήνυμα και από τη Χίο της έντονης ανησυχίας και συνάμα αβεβαιότητας των πολιτών στην καθημερινότητά τους και στον επιχειρηματικό τομέα.

Μοιράσου το άρθρο: