Και οι αγρότες της Λέσβου συμμετέχουν στην απεργία- Συγκέντρωση στις 11:30 στην πλατεία του ΙΚΑ
29 Μαΐου 2018
Θύμα απάτης από τηλέφωνο έπεσε 58χρονη στη Χίο
29 Μαΐου 2018

Πρόσληψη 8+1 ναυαγοσωστών από το Δήμο Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

Στην πρόσληψη 8 ναυαγοσωστών, εκ των οποίων ο ένας θα εκτελεί χρέη χειριστή μηχανοκίνητου ταχύπλοου σκάφους καθώς και ενός συντονιστή – επόπτη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την φύλαξη των λουομένων στις πολυσύχναστες παραλίες, Αγίας Φωτεινής, Κώμης, Καρφά, και Μπέλλα Βίστα Χίου· όπως και επιτάσσεται από την ώρα που έχουν λάβει γαλάζια σημαία, προχωρεί ο Δήμος Χίου..
Οι συμβάσεις είναι τρίμηνης διάρκειας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και Τετάρτη 30/05/2018.

Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης:

1. Για τους ναυαγοσώστες είναι τα εξής: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και β) Πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή.
2. Για τον Συντονιστή – Επόπτη είναι τα εξής: Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας β) Πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή, η κατοχή της άδειας δε, να είναι επί τρία (3) τουλάχιστον έτη.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χίου (Δ/νση: Δημοκρατίας 2 τηλ:2271350809 και 2271350823) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και Τετάρτη 30/05/2018.

Μοιράσου το άρθρο: