Σεμινάριο από το Κέντρο Πρόληψης στις στρατιωτικές μονάδες
9 Οκτωβρίου 2015
Καλά τα νέα στην ειδική εκπαίδευση
9 Οκτωβρίου 2015

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος για το λιμάνι

Ιδρυμα Μαρία Τσάκος

Μοιράσου το άρθρο:

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα του λιμανιού της Χίου και την πρόταση για τη δημιουργία προβλήτα ως σταθμού υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στο νησί, προχώρησαν πολιτικά πρόσωπα και εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη που οργάνωσε για το σκοπό αυτό  το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης», στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση πάνω σε πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα των λιμενικών υποδομών της Χίου με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία προβλήτα-σταθμού υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Χίου.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου στις αρχές του 2016 για να εξετάσουν και πάλι το θέμα.

Στη σύσκεψη, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, μετείχαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ Νότης Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου Μιχάλης Μπελέγρης και άλλα πρόσωπα, ενώ αν και είχε κληθεί δεν παρέστη ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης.

Από πλευράς Ιδρύματος μετείχαν οι ιδρυτές του Ιδρύματος Παναγιώτης Τσάκος και Νίκος Τσάκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Ευθύμιος Η. Μητρόπουλος και άλλα μέλη του ΔΣ.

 

Μοιράσου το άρθρο: