50 πρόσφυγες και μετανάστες απελαύνονται σήμερα
6 Απριλίου 2017
Αναφορά Πάλλη στη Βουλή για τη συνέχιση φοίτησης του μαθητή από το Πακιστάν που συνελήφθη επειδή ενηλικιώθηκε
6 Απριλίου 2017

Τα πλαστικά καπάκια φέρνουν αμαξίδιο στον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο που εξασφαλίστηκε από τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώνονται στον Παγχιακό Σύλλοογο Ατόμων με Αναπηρία θα παραδοθεί από την εταιρεία ανακύκλωσης «Οικόπολις» της Χίου στο Σύλλογο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στην αυλή του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου Χίου -ένα σχολείο που οι μαθητές του συγκέντρωσαν και παραδίδουν για δεύτερη χρονιά μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών-, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στις 11 το πρωί.

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα χρησιμοποιηθεί από το σύλλογο για την εξυπηρέτηση μελών του με κινητικά προβλήματα.

«Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ξεκίνησε τη συλλογή πλαστικών καπακιών προ τριετίας και η συγκέντρωση έγινε με τη συνεισφορά πολλών σχολείων, προσκοπικών συστημάτων, καταστημάτων, φορέων, αλλά και πολλών μεμονωμένων συμπολιτών μας και παιδιών κάθε ηλικίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τη δράση μας, η οποία έχει πολλαπλό όφελος. Προστατεύουμε το περιβάλλον από τόσους τόνους πλαστικό, εκπαιδευόμαστε (κυρίως τα παιδιά) στην προστασία του και αυτό αφορά όλους μας ΚΑΙ επιπλέον βοηθάμε έναν συνάνθρωπό μας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του, αφού η κρατική μέριμνα είναι ανύπαρκτη», τονίζει στο σχετικό δελτίο τύπου ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: από την περσινή παράδοση καπακιών μαθητών του ΒΟΥΡΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου Χίου στο Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ.

Μοιράσου το άρθρο: