Γενική Απεργία – Στα κεντρικά λύκεια η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Μυτιλήνη
2 Φεβρουαρίου 2016
Αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία των Hot Spots ζήτησε ο Πάνος Καμμένος
4 Φεβρουαρίου 2016

Τετάρτη απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης

Μοιράσου το άρθρο:

24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΠΗΝ

Τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων συμμετέχουν  στην απεργία της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2016, που κήρυξε η Π.Ο.Ε.ΣΥ. στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.

Κατόπιν αιτήματος της ΓΣΕΕ, η απεργία του κλάδου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καλυφθούν  τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν πανελλαδικά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Η απεργία, από τις 06.00 της Τετάρτης 3/2 έως τις 06.00 Πέμπτης 4/2, κηρύσσεται σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι απεργούμε απαιτώντας:
* Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
* Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.

Μοιράσου το άρθρο: