Κ. Παπαδάκης: Ζήτησε άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων από τα νησιά
15 Σεπτεμβρίου 2019
Συζήτησαν τα προβλήματα των εργαζομένων
15 Σεπτεμβρίου 2019

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας σε Εφταλού, Μόλυβο και Πέτρα

Μοιράσου το άρθρο:

Οι λάτρεις της ευεξίας, της γιόγκα και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αθλητισμού συναντήθηκαν στο  2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Λέσβου, σε Εφταλού, Μόλυβο και Πέτρα.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν η δυναμική προβολή της εναλλακτικής και της μοναδικά ενεργειακής Λέσβου ενός τόπου όπου οι επισκέπτες  βρίσκουν έναν ιδανικό προορισμό για να ανακαλύψει ο καθένας τον εαυτό του και να βοηθηθεί από τους γρήγορους ρυθμούς και τις πιέσεις της καθημερινότητας, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και την πλούσια φύση του νησιού.

Ντόπιοι και επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων συμμετείχαν σε 40 μοναδικές δράσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθοδηγούμενοι από δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες είχαν την μοναδική εμπειρία συμμετοχής σε δράσεις όπως: Feldenkrais-Ορθοσωμία, Γιόγκα, Τάι Τσι, Qi Gong, Πιλάτες, Mindfulness, διαλογισμό με τη συνοδεία Tibetian Singing Bowls, μουσικές εκδηλώσεις, χορό, επίσκεψη σε Λαβύρινθο, FUNctional Circuit Training στην καρδιά της φύσης της Λέσβου, που περιβάλλεται από καταπληκτικές εικόνες του Αιγαίου, ηλιοβασιλέματα, δασικές εκτάσεις, αμμουδερές παραλίες, αρχαίες τοποθεσίες και πολλά άλλα!

Για τις οικογένειες που βρέθηκαν στη Λέσβο το διάστημα 12-15 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσέφερε παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 6-16 ετών. Χορός, ζωγραφική, «Ανθρώπινα Μάνταλα», θεατρική έκφραση και πολλά άλλα συνέθεσαν το παζλ των παιδικών δράσεων!

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας  διοργανώθηκε από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής. Χρυσός χορηγός ήταν ο Robert Betz, ενώ πλαισιώθηκε και στηρίχθηκε δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.

Μοιράσου το άρθρο: