Γ. Πάλλης «Είναι συνταγματική μας ευθύνη να στηρίζουμε τα φτωχότερα στρώματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»
30 Μαΐου 2019
Χίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ
30 Μαΐου 2019

Κανένας επαγγελματίας δημοσιογράφος του Βορείου Αιγαίου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση με τα υβριστικά τρικάκια κατά της κ. Καλογήρου

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων για τα μέλη της επαγγελματίες δημοσιογράφους :

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων διευκρινίζει ότι κανένα από τα μέλη της επαγγελματίας δημοσιογράφος του Βορείου Αιγαίου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση με τα υβριστικά τρικάκια που κυκλοφόρησαν στην Λέσβο και την Λήμνο σε βάρος της νυν Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάννας Καλογήρου.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του Βορείου Αιγαίου, μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ, σεβάστηκαν τον ευαίσθητο ρόλο τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των τοπικών εκλογών στην Λέσβο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αν και εργαζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες συνέβαλαν – όσο αυτό ήταν δυνατόν – στην πολύπλευρη, έγκαιρη, ψύχραιμη και χωρίς αποκλεισμούς ενημέρωση των κατοίκων των νησιών, όπως επιβάλουν οι κανόνες δεοντολογίας της δημοσιογραφίας και της Δημοκρατίας .

Οι διάφοροι δημοσιολογούντες καμία σχέση δεν έχουν με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Αυτονόητη είναι βεβαίως η καταδίκη της υβριστικής επίθεσης που έγινε σε βάρος της κ. Χριστιάννας Καλογήρου.

Μοιράσου το άρθρο: