Χ.Αθανασίου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε τα ληξιαρχεία”
6 Νοεμβρίου 2019
Ο Αιολικός για αγώνα με Ρόδο: “Η ΕΠΟ καταστρατήγησε κάθε έννοια ίσης μεταχείρισης”
6 Νοεμβρίου 2019

Νέο βιβλίο για τον Βενιαμίν Λέσβιο

Μοιράσου το άρθρο:

Κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρωξάνης Αργυροπούλου, συστηματικής ερευνήτριας του έργου του Βενιαμίν Λεσβίου, με τίτλο Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΛΕΣΒΙΟΣ (Οραματιστής και θεμελιωτής της ελευθερίας των Ελλήνων), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ( Πεσμαζόγλου, 5 , Αθήνα), θα μιλήσει ο τέως πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, Ξενοφών Μαυραγάνης, με θέμα «Η Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος, θεματοφύλακας των προταγμάτων του Λέσβιου σοφού».

Μαζί του στην παρουσίαση του βιβλίου της αφοσιωμένης στο έργο του Βενιαμίν ερευνήτριας και συγγραφέως, θα μιλήσουν οι Αθανάσιος Κουρταλίδης, πρόεδρος του Επιστημονικού και εκδοτικού συνδέσμου και η Έλενα Χατζόγλου, δ.φ. εκπαιδευτικός, ενώ την όλη εκδήλωση θα συντονίσει ο διευθυντής της εφημερίδας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, Κωνσταντίνος Μπλάθρας.

Σημειώνεται ότι η πρώτη έκδοση βιβλίου σχετική με τους διδασκάλους του γένους, που πραγματοποιείται από τον Επιστημονικό Εκδοτικό Σύνδεσμο, είναι αυτή που αναφέρεται στον Βενιαμίν Λέσβιο, αποτελώντας ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα του σοφού την Λέσβο.

Μοιράσου το άρθρο: